Reading

 

Een reading is een zuivere afstemming op je eigen wezenlijke informatie.

Ik heb geleerd hoe ik me ongestoord op deze informatie kan afstemmen, waardoor ik je je eigen wezenlijke informatie kan vertellen. Ik kijk naar wat je beweegt en je blokkades. Over het algemeen zul je in deze informatie een grote mate van herkenbaarheid vinden. Waarschijnlijk heb je deze eigen informatie niet altijd als eigen informatie herkend.

Een reading helpt je inzicht te krijgen in je eigen processen en heeft over het algemeen een groot “Oh ja” gehalte met vallende kwartjes. Met deze eigen informatie kun je op je eigen manier aan de slag in het maken van keuzes en het loslaten van oude patronen. Iets waarmee je wellicht al lang worstelde kan door een reading zo maar in de stroming komen en tot een  bloeiende beleving transformeren.

Na de reading kan ik met een healing je eigen proces helpen te bevorderen.

De reading kan worden opgenomen, zodat je deze later nog kunt beluisteren. Je kunt zelf een audiorecorder (cassette- of voicerecorder)   meenemen voor de opname. Deze dienst kan ik je ook verlenen voor  € 5,-- extra per reading. De reading neem ik met een voicerecorder op, brand deze als muziekCD en stuur deze naar het opgegeven adres. Voor de healing als onderdeel van de reading worden geen extra kosten in rekening gebracht.