Begeleiding

Mijn begeleiding bestaat uit:
  • Het ontrafelen van verwikkelde energieŽn.
  • Het leren onderscheiden van eigen en vreemde energie.
  • Het terugbrengen naar de oorspronkelijke wezensenergie.
  • Voeding laten ervaren door energie van zowel Moeder Aarde als het Universum.
  • Het laten onderhouden van de energieŽn in lichaam en aura.
  • Alertheid kweken over met welke ideeŽn en woorden (energie) je naar je toekomst kijkt . (Zijn deze ideeŽn en woorden in overeenstemming met je wezenlijke levenswens)
Mijn optiek hierin is dat mensen ooit hebben gekozen voor hun leven. De omgeving waarin mensen zich bevinden is een leerterrein en is niet zo maar aanwezig. Wij mogen in dit leven ervaringen opdoen als wezen in een lichaam in de omgeving die we daarvoor nodig hebben. In deze zelfde omgeving krijgen, kregen, we ook 'geleerd' dat alles niet zo maar komt en dat je vooral voor alles veel moeite moet doen om iets te bewerkstelligen, dat dingen niet zo simpel zijn als ze eruit zien. Een ingewikkelde structuur van een samenleving is meestal het gevolg. Zelf heb ik zeer gecompliceerde situaties meegemaakt. Ik vind het fijn dat ik voor mezelf de simpelheid in mijn leven heb gebracht. Ik sta nog voor genoeg uitdagingen, maar ga deze in veel vertrouwen aan met de 'wetenschap' dat telkens voor mijn vragen al een antwoord is, maar dat ik deze nog niet heb gevonden. Voor het vinden van mijn antwoorden heb ik geen ingewikkelde stoorzenders nodig, echter een simpele afstemming op mijn wezenswaarheid. Zo zal ik telkens de stappen nemen op mijn pad die mij dichter brengen bij mijn antwoorden.

Samengevat zie ik me als een ervarings-begeleider in een ont-wikkelingsproces naar simpelheid, gevoed vanuit mijn īeigen wijsheidī. Vanuit deze zorg voor mijzelf ervaar ik de kwaliteiten om anderen hierin wegwijs te maken. Mochten deze kwaliteiten van pas komen, dan bied ik graag de mogelijkheid aan om dit proces individueel bij mij te komen uitwerken.